Έπαιξα κι εγώ την beta για περίπου 4 ώρες με το patch 14. Τις εντυπώσεις μου για τους χαρακτήρες μπορείτε να τις δείτε εδώ:
http://www.diabloforums.gr/forums/sh...d/p644#post644
Το παιχνίδι γενικά είναι πολύ ωραίο και τα γραφικά με εξέπληξαν ευχάριστα. Η δυσκολία με το patch 14 (Τα τέρατα κάνουν πλέον διπλάσιο damage) είναι νομίζω ακριβώς όπως πρέπει. Δηλαδή γενικά εύκολο αλλά με μερικές επικίνδυνες στιγμές. Ειδικά στο leoric είναι πολύ πιθανό να πεθάνεις αν δεν είσαι προσεκτικός. Φαντάζομαι πριν θα ήταν υπερβολικά εύκολο.
Από lag κι εγώ είχα προβλήματα όμως στο release θα υπάρχουν σέρβερς και ευρώπη οπότε θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (Για τη beta υπάρχουν μόνο στην Αμερική).
Υπολογιστή έχω έναν core2duo 3Ghz, 4GB Ram και GT 8800. Τα έχω όλα στο high και το παιχνίδι πάει συνήθως με 60 fps σε ανάλυση 1920x1080 και Anti-aliasing ενεργοποιημένο. Πέφτει και στα 30 μερικές φορές αλλά γενικά πάει πολύ καλά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πάει καλύτερα απ' ότι τρέχει στο σύστημά μου το SC2 σε ultra settings.
Ό,τι άλλο θέλετε ρωτήστε και ελπίζω να μπορώ να απαντήσω. Υπόψιν βέβαια ότι δεν έχω δικό μου beta key, μου δάνεισε ένας άλλος.