Diablo 3 Forums > Diablo General > Γενική συζήτηση > Admins Διαβάστε ΑΥΤΟ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Παλιά 06-03-12, 17:55
Το avatar του χρήστη Xlence81
Xlence81
Blogger

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ο χρήστης Xlence81 δεν είναι συνδεδεμένος
Δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση φίλε μου. Το μόνο που είχε αναφερθεί πριν καιρό είναι οτι η Beta θα τρέχει μέχρι και ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ κυκλοφορήσει το παιχνίδι δηλαδή ακόμα και μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Νομίζω οτι έχουμε γίνει αρκετά ενημερωμένο και ενεργό fansite πλέον. Ίσως να μπορούσε να γίνει μια δεύτερη επαφή με τους υπεύθυνους της Blizzard για να περάσουμε στις επίσημες λίστες. Ε, Aaron?

Υ.Γ. Δεν ξέρω ποιοι από σας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Beta αλλά εγώ την δοκίμασα.
Δυστυχώς μετά λύπης διαπίστωσα οτι παίζει τρελό Latency problem για μας στην Ελλάδα. Το παιχνίδι δεν παιζότανε (μετά το Patch 13). Έμεινα Online για 45 λεπτά περίπου για να "ξεψυρισω" τα menus και τα ingame statistics, achievemnts κτλ.
Έφτασα μέχρι και τα 1600ms απόκρισης!
Προς ενημερωσην σας, αυτή τη στιγμή έχω στο σπίτι HOL 6 mbps.
Μίλησα με κάτι παιδιά απο Ευρώπη που ξέραν και 5 πράγματα παραπάνω σχετικά με το θέμα και μου είπαν οτι κατά πάσα το πρόβλημα έγκειται κυρίως στο routing του ISP.
Κατά 99% μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και την επαφή της Blizzard με τους εκάστοτε providers, το πρόβλημα θα λυθεί.
ΜΑΚΑΡΙ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-12, 00:54
nikiforos
Fresh Flesh

Ο χρήστης nikiforos δεν είναι συνδεδεμένος
ειναι απ τα προβληματα που η λυση ερχεται ευκολα. πες μας για το παιχνιδι λιγακι.

τι χαρακτηριστηκα ειχε το μηχανημα που το παιξες και ποια η συμπεριφορα του σε γραφικα, loading κλπ?

τι επιπεδος δυσκολιας ηταν η beta και μεχρι ποιο σημεια της ιστοριας σε παει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-12, 01:33
Xlence81
Blogger

Δυστυχως επειδη ειχε τοσο μεγαλη καθυστερηση στην αποκριση, δεν μπορεσα να παιξω πολυ. Εφτασα μεχρι την εκκλησια μεσα και το κλεισα γιατι σπαστικα.
Το μηχανημα που εχω ειναι:
Windows 7 x64 Ultimate
AMD 64 X2 3.00 GHz
4GB DDR II 800
ATI RADEON HD 4870 512 TOXIC
500GB SATA II

O loader ξεκινάει σχεδόν αμέσως, ανιχνεύει για νέα patch και πρακτικά μέσα σε 5,6 δευτερόλεπτα είσαι μέσα στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού (αυτό παίζει λίγο βέβαια ανάλογα με τις δυνατότητες του Η/Υ σου).
Έβαλα να παίξω επιτηδες με ολες τις επιλογες στο Full + AA και πήγαινε ΑΨΟΓΑ χωρίς ίχνος κωλύματος.
Για να καταλάβετε το παιχνίδι χονδρικά φορτώνει γραφικά, κίνηση, spells κτλ απο το δίσκο και οι στιγμές όπου έρχεται σε επαφή με το Server είναι όταν κάνει Calculations.
Πρακτικά μπορείς να τριγυρνάς ασταμάτητα παντού και να το χαίρεσαι και όταν κλικ-αρεις σε εχθρό, σεντούκι κτλ να τραβάς το κόλλημα περιμένοντας να μιλήσεις με το Server για να ανταποκριθεί στο Action σου.
Τα γραφικά του πρέπει να πω οτι είναι ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και από 1080p video στο youtube. Η κίνηση είναι πολύ καλή και ομαλή. Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό φαίνεται περισσότερο όταν παίζεις γιατί το οπτικό αποτέλεσμα είναι ασυμπίεστο και παρατηρείς πραγματάκια που όσα video και να δεις στο youtube δεν θα τα προσέξεις.
Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση το μενού στατιστικών στο Inventory. Γράφει τα πάντα για το χαρακτήρα σου τα έψαξα με το Mouse όλα ενα-ενα. Νιώθεις οτι σου παρέχει πάσα πληροφορία για το χαρακτήρα.

Αν θέλετε κάτι άλλο συγκεκριμένο να ρωτήσετε πείτε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-12, 01:53
Xlence81
Blogger

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων

τι επιπεδο δυσκολιας ηταν η beta και μεχρι ποιο σημεια της ιστοριας σε παει?
Μέχρι εκεί που έπαιξα εγώ (αρχή-αρχή δηλαδή) ήταν γελοίο.
Σημείωση: Κάπου διάβασα οτι ενδέχεται στο επόμενο patch τα τέρατα μεχρι και lvl13 να κάνουνε διπλή ζημιά για είναι λιγάκι ανταγωνιστικό το παιχνίδι απο την αρχη.

Δεν ξέρω την ιστορία ολόκληρη για να σου πω σε ποιο σημείο σε φτάνει
αλλά η beta τελειώνει στο δωμάτιο του θρόνου του King Leoric μεσα στον ναο.
Μόλις σκοτώσεις τον Leoric (Skeleton King) βγαίνει μήνυμα οτι τερμάτισες την Beta.

Απλά για το τυπικό, αναφέρω οτι επιχείρησα να ξεκινήσω δυο χαρακτήρες. Πρώτα τον male Wizard και μετά τον male Barbarian.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-12, 22:46
fractalbit
Fresh Flesh

Ο χρήστης fractalbit δεν είναι συνδεδεμένος
Έπαιξα κι εγώ την beta για περίπου 4 ώρες με το patch 14. Τις εντυπώσεις μου για τους χαρακτήρες μπορείτε να τις δείτε εδώ: http://www.diabloforums.gr/forums/sh...d/p644#post644

Το παιχνίδι γενικά είναι πολύ ωραίο και τα γραφικά με εξέπληξαν ευχάριστα. Η δυσκολία με το patch 14 (Τα τέρατα κάνουν πλέον διπλάσιο damage) είναι νομίζω ακριβώς όπως πρέπει. Δηλαδή γενικά εύκολο αλλά με μερικές επικίνδυνες στιγμές. Ειδικά στο leoric είναι πολύ πιθανό να πεθάνεις αν δεν είσαι προσεκτικός. Φαντάζομαι πριν θα ήταν υπερβολικά εύκολο.

Από lag κι εγώ είχα προβλήματα όμως στο release θα υπάρχουν σέρβερς και ευρώπη οπότε θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (Για τη beta υπάρχουν μόνο στην Αμερική).

Υπολογιστή έχω έναν core2duo 3Ghz, 4GB Ram και GT 8800. Τα έχω όλα στο high και το παιχνίδι πάει συνήθως με 60 fps σε ανάλυση 1920x1080 και Anti-aliasing ενεργοποιημένο. Πέφτει και στα 30 μερικές φορές αλλά γενικά πάει πολύ καλά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πάει καλύτερα απ' ότι τρέχει στο σύστημά μου το SC2 σε ultra settings.

Ό,τι άλλο θέλετε ρωτήστε και ελπίζω να μπορώ να απαντήσω. Υπόψιν βέβαια ότι δεν έχω δικό μου beta key, μου δάνεισε ένας άλλος.
Απάντηση με παράθεση
Forum engine powered by : vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.